Пенис помпа Vacumhold Stud

45лв
Насладете се на по-мощна ерекция и по-голям еректирал член с пенис помпата Vacumhold Stud!

Използването на пенис помпа е чудесен начин да си доставите удоволствие и да впечатлите партньорката си! Чрез изпомпване на въздуха от кухината на помпата се образува вакуум, който стимулира интензивния приток на кръв в члена. При всяко помпане капацитетът за поета кръв на члена се увеличава, което го прави много по-внушителен по време на ерекция! Помпата е и страхотно решение на проблема със слабите ерекции или импотентността – само с няколко изпомпвания ще имате страхотна ерекция!

Помпата се състои от пластмасова прозрачна кухина във формата на пенис, чиито вход има латексово покритие - за повече комфорт по време на употреба. Към латексовото покритие е прикрепена и ръчна помпа за изтегляне на въздуха.

Всичко, което трябва да направите, е да поставите члена си в кухината, да запушите отвора, намиращ се в средата й и да започнете да изпомпвате въздуха. След постигане на желания резултат снемете помпата.

Използвайте внимателно! Не използвайте, ако имате ранички или друг вид наранявания по кожата, включително протривания! Не задържайте помпата твърде дълго!
Пенис помпа Vacumhold Stud
Цвят: Телесен
Материал: Пластмаса
Производител: SevenCreations
Пенис помпа Vacumhold Stud
Коментари
Име: marti
Дата: 14.11.2015

zdr

Напишете коментар:
Име: *
Коментар: *
 
Подобни продукти:

Помпа за главичката на пениса

Пенис помпа с колан - страп он