Уголемяване на пениса с помощта на уреди за разтягане

Подобно на използването на тежести, уголемяването на члена с екстендер (уред, използващ техника на опъване) е един от най-ефикасните и предпочитани методи. Процедурата е ключова дори в постоперативния период при хирургическо уголемяване на члена.

Екстендерът, наричан още „уред за издължаване” или „тракционен уред” (от traction – опън), представлява уред, който обгръща пениса като шина и му прилага определена сила на постоянен опън. Макар и да звучи болезнено, не е – когато се използва правилно.

Първообразът на оригиналния екстендер всъщност е медицински уред, който се носи след претърпяна операция за удължаване на члена. Нещо повече – операциите за увеличаване размера на пениса биха били практически безполезни без използването на тракционен уред в постоперативния период. Логично е тогава да си зададем въпроса – не може ли без операция?

Всъщност, един човек наистина сериозно си е задал този въпрос. Доктор Жорн Сиана, датски пластичен хирург и изобретател на уреда Jes Extender, решил да проведе експеримент, в който 18 мъже-доброволци носели прототипа на уреда по 12 часа на ден, 7 дни в седмицата, за около 24 седмици. Резултатите били впечатляващи! След първите 8 седмици се наблюдавало уголемяване от около 17%, а след всички 24 седмици – 29%. Казано в сантиметри, средния размер, с който се увеличавали членовете на доброволците бил 2.8см при ерекция и 2см при отпуснато състояние.

Въпреки че не е кой знае колко сложно да използвате екстендер, не е и съвсем елементарно. Има някои особености, с които е добре да се запознаете. В началото може да ви изглежда така, сякаш се нуждаете от три ръце, за да поставите уреда, но щом му свикнете става значително по-лесно.

Анатомията на уреда

Въпреки че на пазара се продават различни модифицирани модели на екстендерите, те малко или много имат идентични части.

Обикновено уредът се състои от две части – основа и откачаща се предна част. В основата е разположен широк кръг, през който минава пениса и който се опира там, където членът се свързва с тялото.

Силата на опън/тракция се регулира чрез две пръчици, които се издължават или с помощта на добавящи се винтчета, или чрез специален пружинен механизъм. Стандартната сила на опън обикновено е между 800 и 2800г.

екстендер за удължаване на пениса
Използването на медицински уред за разтягане е сред най-предпочитаните и безопасни методи за уголемяване на члена, като резултатите са видими и перманентни.

Предната част на уреда обикновено се откача свободно и представлява платформа, за която се захваща каишката/маркуча.

След като пенисът е поставен в уреда и каишката е закрепена здраво, мъжът придвижва пръчиците/добавя винтчета, като по този начин увеличава силата на опъване. При някои уреди, например MaleEdge, за да се опъне члена напред, механизмът трябва да се дръпне назад (подобно на прашка). При всички случаи обаче се прилага издърпване на члена напред.

Как да подходим

Въпреки че е възможно да носите уреда по време на работа или просто навън, препоръчително е да му свикнете носейки го у дома, за да не се изхлузи и да ви причини неудобства. Голяма част от мъжете предпочитат да го носят, докато спят. За щастие, резултатите от носенето на екстендер зависят не от това колко време на ден го носите, а колко време сте го носили като цяло.
- не бързайте – не започвайте от най-силната степен на опън още от първия ден, защото може да ви заболи, пък и няма да постигнете мигновен ефект. Започнете бавно и бъдете търпеливи;
- бъдете постоянни – носете уреда всеки ден по няколко часа и не пропускайте цели дни или седмици.

Как действа

Пенис екстендерите работят на много прост принцип – постепенно издължават пениса чрез постоянно прилагане на опън. Пример за това как действа този метод можете да видите дори при африканските племена, които използват добавянето на огърлици с обръчи, за да издължават вратовете си.

Странични ефекти:

При правилна употреба (т.е – не се избързва с тракцията, не се прекалява със стягането на каишките и др.), не се забелязват някакви странични ефекти от употребата на екстендер. Уредите като Jes Extender, Andro Penis и MaleEdge използват специално измерена и безопасна сила на опън, която няма да ограничи притока на кръв към главичката и няма да го нарани. Все пак е добре да се съобразите с особеностите на собственото си тяло. Ако забележите обезцветяване и изтръпване на главичката, това означава, че до нея не достига толкова кръв, колкото й е нужна, и трябва да отпуснете каишката.

Заключение: медицинските екстендери са, като цяло, ефективен метод за уголемяване на члена. Разбира се и тук, както и при останалите методи, нищо не става за един ден и трябва постоянство. Получените резултати са перманентни и зависят от времето, в което екстендерът е бил носен - според създателя на Jes Extender са нужни общо около 2000 часа, за да се увеличи големината на пениса с 3см. Това означава около 5 часа всеки ден в продължение на година – доста приемлив период от време за човек, който наистина иска да уголеми члена си. Разбира се, резултатите зависят и от характеристиките на тялото и организма ви. Някои хора могат да добавят около 4см за 55 часа, а други да напредват доста по-бавно. Бъдете търпеливи и търпението Ви ще остане възнаградено!

Препоръчваме Ви следните продукти:
Пенис удължител Andro-penis Gold
Уголемяване на члена без хирургическа намеса? С екстендера Andro-Penis това е възможно! Andro-Penis...
Екстендер Male Edge Extra
Уголемяването на пениса чрез прилагането на постоянен и премерен опън е един от най-успешните методи...
Екстендер Male Edge Pro
Искате да уголемите пениса си без операция? MaleEdge е най-новият и най-купуваният в момента уред за...
Пенис удължител Jes-Extender Titanium
Няма мъж, който да не иска по-голям пенис. Това е съвсем нормално! Ако искате да уголемите пениса си...
Пенис удължител Jes-Extender Original
Jes-extender Original – първият и най-продаван уред за уголемяване на члена! Сега вече можете да пол...
Екстендер Male Edge Basic
Търсите сигурен начин да уголемите пениса си без операция? С най-новият екстендер за уголемяване на ...
Пенис удължител Andro-penis
Andro Extender е медицински уред за уголемяване на члена. С него можете да: • увеличите дължината и ...
Пенис удължител Jes-Extender Light
Jes-Extender е най-известният и най-продаван уред за уголемяване на пениса! Пенисът спира да расте ...
Коментари
Име: Rudi
Дата: 15.04.2012

Bravo be raboti!

Име: Иво
Дата: 10.10.2012

Искам да попитам как стоят нещата с дебелината на пениса, защото навсякъде пише за дължина, но не и за дебелина. Мисълта ми е че удължаването на вратовете чрез пръстени при племената с които давате пример е за сметка на дебелината. Дали същото е при пениса или уголемяването е в двете посоки?
Благодаря предварително.

Име: dimitar
Дата: 21.11.2012

lesno se chypi, kade moje da si poracham rezervna chas plasmasata se shypi :( prachichite za raztiagane

Име: az
Дата: 21.01.2013

Ando peni-dran,dran!!!!!!!!! Nai-goliamata divotia,da vi kaja!!!!!!!!! Nishto ne raboti-pari na viatara!!!!

Име: xxl
Дата: 09.05.2013

na den za 20 minuti napan na penisa kolko vreme 6te e nujno da se uveli4i s 3 sm

Име: ROSEN
Дата: 02.02.2015

NEZNAM PI4 -KOLKOTO ISKA6

Име: STAVRI KAKINOV -- SKLUPTORA
Дата: 02.02.2015

DA VARVI6 DA SE EBE6

Име: deniz
Дата: 26.08.2015

tova sicko e palavra as ot 1 godina polzvam ureda nisto nese poluci na den 3 casa go ispolzvam daje po vreme na seks pada mi penisa dokoto zapocnah dizpolzvam ureda zapocnaha proglemi sis erekciy da tova uretce e bokluk deto struva 300 i kusur leva koyto ima jelanie dasi vhrlya paritesi v bokluka da opita

Име: petko
Дата: 21.09.2015

mhm

Име: 123
Дата: 30.12.2015

daite nqkakva informaciq nqkoi polzval li e neshto koeto e efektivno i ima rezultati ot tezi uredi ili nqkakuv drug metod

Име: kiro
Дата: 30.12.2015

i az taka se chudq zashto nqkoi kazvat che raboti a puk pri drugi ne.. imam jelanie da go probvam, ne mi e za parite no da ne stane nqkav problem

Име: petkan
Дата: 20.02.2016

interesno !!!!

Име: Митко Игнатов
Дата: 17.08.2017

За мен най-добрия уред за разтягане и уголемяване на пениса е Penix Extender Platinum -> http://penixextender.com/bg

Напишете коментар:
Име: *
Коментар: *
 
Най-коментирани:

Пенис удължител Jes-Extender Light

Пенис удължител Andro-penis