Уголемяване на пениса с помощта на тежести

Уголемяването на члена чрез използване на тежести и разтягане е един от най-популярните и ефикасни методи. Резултатите от този метод се постигат чрез разтягане на тъканите на пениса – както tunica albuginea и пещеристите тела вътре в нея, така и сухожилията, които придържат пениса към таза. Мъжкият член е като айсберг – извън тялото виждаме една част, но вътре в него е скрита другата, придържана на място от специално сухожилие. При разтягане на това сухожилие, пенисът излиза напред още повече, което го кара да изглежда по-дълъг. При операцията за издължаване на члена сухожилието се срязва. Какви са последствията от това, можете да витите тук.

Използването на тежести за увеличаване размера на пениса е една от най-старите техники, прилагани още в древен Египет. Освен за уголемяване на пениса се използва и за издължаване на други телесни части. Със сигурност всеки от вас е виждал снимки на африкански племена с издължени вратове, уши, устни и др.

Уголемяването на члена чрез прилагане на тежести се дължи не толкова на гравитацията, колкото на невероятната способност на тялото да се адаптира. Тъканните клетки се разтягат и побират повече кръв, поради което членът изглежда по-голям и в ерекция.

Резултати:

Различни тестове с тежести показват, че носене на стандартна тежест по 12 часа всеки ден, в продължение на 5 месеца, дава резултат от 2-2.5см издължаване на члена при 95% от мъжете.

уголемяване на пениса с тежести
Използването на тежести за уголемяване на члена е метод познат на човечеството още от древните египтяни и доказан като ефикасен за издължаване на члена.

Странични ефекти:

Както и с всички останали методи, така и тук се намират странични ефекти. Един от най-големите рискове се дължи на неправилно преценяване на тежестта от мъжа и използване на твърде тежък предмет – тогава е възможно пенисът да загуби от дебелината си и да се сплесне. Могат да се получат и нарушения в естествената циркулация на кръвта, което да доведе до некроза (смърт на органа).

Мъжете трябва да бъдат много внимателни и с това къде по-точно прикрепят тежестта. Ако се постави по средата на ствола и е твърде стегната, може да ограничи снабдяването с кръв на жлезите и това да доведе до инфекция, гангрена и в най-лошия случай – ампутация. Най-честите причини това да се случи е, когато мъжете използват тежести-самоделки.

Заключение: използването на тежести е доказано ефективен метод, който се концентрира главно на дължината и пренебрегва ширината на члена. Не се препоръчва за изключително заетите мъже, тъй като тежестите трябва да се носят с часове всеки ден и няма как това да се случи дискретно.

Коментари
Име: biser
Дата: 05.07.2012

na 26 sam penisa mi e 13 14 santima ako moje nqkoi da mi kaje kade to4no se zatqga penisa s tejasta i kolko trqbva da teji tejasta na4inae6t sam blagodarq vi predvaritelno

Име: .
Дата: 31.07.2012

.

Име: az
Дата: 21.01.2013

Biska,nikoi nishto nema da ti kaje ochevidno,vsichki se taiat kato mishki. Hodi pri nekoi lekar,da ti injektira parafin i perkai taka!!!!

Име: chichy stefan ot smirnenski
Дата: 26.04.2013

na 15 godini sum i imam 18 santa hui baaa

Име: conik
Дата: 06.07.2014

zdr de kak moje da si udalja penisa

Име: 4OKI
Дата: 02.02.2015

VSI4KO E FAL6IVO

Име: Taen
Дата: 30.10.2016

Istinata ne e v fizicheskata sila predimno koremnite muskuli zashtoto te uspompvat ktavta v penisa malko nat penisa kadeto e pikochniq mexut v lqvata i dqsnata chast i taza i krasta

Напишете коментар:
Име: *
Коментар: *
 

Помпа за уголемяване на члена

Пенис помпа Air control