Пакет "Удоволствие"

49лв
Страхотен пакет, съдържащ всичко необходимо, за да си доставите невероятно удоволствие! Пакетът съдържа:

1 бр. Помпа за главичката на пениса
1 бр. Лубрикант на водна основа H2O Glide 100ml.
1 кутия (30 бр.) Възбуждащи таблетки за мъже и жени V-Active POWER Elexire

Помпа за главичката на пениса - с тази страхотна помпа насладата е гарантирана – повишеният приток на кръв в главичката ще я направи много по-чувствителна и ще увеличи изпитаната наслада! Пластмасовият цилиндър на помпата е снабден със силиконов маншон в основата си, а за горната част на чашката е прикрепена ръчната помпа. Употребата на помпата ще предизвика по-силно кръвоснабдяване в най-чувствителната част от пениса - главичката, и ще увеличи възбудата ви многократно! Редовната употреба на помпата ще стимулира по-интензивния приток на кръв в главичката на члена и тя ще изглежда още по-внушително по време на ерекция!

Лубрикант H2O Glide е висококачествен медицински лубрикант на водна основа, с дълготраен овлажняващ ефект. Подходящ е за секс, мастурбация и еротичен масаж. Напълно разтворим във вода, лесен за отстраняване без остатък. Лубрикантът е дерматологично тестван за поносимост върху кожата и лигавиците. Не съдържа олио и мазнина, няма цвят, мирис и вкус.

V-Active POWER Elexire - хранителна добавка, ефикасен стимулант за мъже и жени. Повишава чувствителността по време на любовната игра и действа положително на издържливостта при мъжа. Да се приема 1 таблетка дневно с много вода. Да не се надвишава указаната доза!
Пакет "Удоволствие"
Производител: Sexwell Sexshop
Пакет "Удоволствие"
Напишете коментар:
Име: *
Коментар: *
 
Подобни продукти:

Пенис помпа с колан - страп он

Помпа за уголемяване на члена