Засмукваща помпа за пенис

39лв
Насладете се на страхотно усещане и по-мощна ерекция от всякога!
С тази класическа пенис помпа не само ще си доставите невероятно удоволствие, но и ще получите моментална и видимо по-голяма ерекция!

Помпата представлява пластмасова цилиндрична кухина, с гъвкаво уплътнение в единия край и ръчна помпичка в другия. След като пенисът бъде поставен в цилиндъра, помпичката се стиска и образува вакуум. Вакуумът предизвиква рязко нахлуване на кръв в члена, което се превръща в моментална, мощна ерекция!

При редовна употреба на помпата може да се забележи значително увеличаване в размера на члена по време на помпане. Всеки път пенисът побира повече кръв и по този начин увеличава капацитета си.

Начин на употреба – поставете члена в цилиндъра, запушете дупката отстрани и чрез стискане на помпичката направете вакуум. След като получите желания резултат пуснете дупчицата, за да освободите вакуума. Снемете помпата и се наслаждавайте на резултата!

Използвайте внимателно! Ако забележите необичайно оцветяване на члена или изпитате болка, незабавно свалете помпата и не използвайте през следващите 24 часа!
Засмукваща помпа за пенис
Цвят: Телесен
Материал: Пластмаса
Производител: SevenCreations
Засмукваща помпа за пенис
Коментари
Име: Николай
Дата: 30.06.2012

Как мога да съм сигурен, че ще се получи ?

Напишете коментар:
Име: *
Коментар: *
 
Подобни продукти:

Помпа за главичката на пениса

Пенис помпа Air control