Вибрираща пенис помпа Hot Hole

99лв
Искате да изпитате невероятно удоволствие и да получите моментална ерекция? С пенис помпата Hot Hole това ще се случи веднага!

Помпата се състои от прозрачно цилиндрично тяло с мек маншон в долната си част и удобна ръчна помпа с вентил за изравняване на налягането. В горната част на цилиндричното тяло е поставен регулатор позволяващ контрол върху скоростта на вибрациите. Така членът ще бъде стимулиран едновременно - чрез активно кръвообращение и възбуждаща вибрация!

Всичко, което трябва да направите, е да вкарате члена си в цилиндъра, след което, с помощта на помпичката да изтеглите въздуха от цилиндъра. По този начин се създава вакуум, който стимулира притока на кръв в пениса. След постигане на желания резултат отстранете помпата.

При редовно използване на помпата можете да забележите и увеличаване в големината на пениса по време на ерекция – интензивното нахлуване на кръв в члена му позволява всеки път да поема повече и повече кръв, което става видимо с течение на времето!

Използвайте внимателно! Не използвайте, ако имате ранички или друг вид наранявания по кожата, включително протривания! Не задържайте помпата твърде дълго!
Вибрираща пенис помпа Hot Hole
Цвят: Черен
Материал: PVC
Производител: SevenCreations
Вибрираща пенис помпа Hot Hole
Напишете коментар:
Име: *
Коментар: *
 
Подобни продукти:

Помпа за уголемяване на члена

Пенис помпа с вибрация Power Pump