Пенис помпа Hard man

85лв
Искате мощна ерекция за нула време? Тази страхотна помпа е идеалният избор за вас!

Използването на помпа е идеален начин както за получаване на невероятна възбуда, така и за справяне с проблемната ерекция и импотентността! Всичко, което трябва да направите, е да вкарате члена си в помпата и да започнете да изпомпвате въздуха. Вакуумът, който се образува в цилиндъра на помпата, предизвиква мигновено нахлуване на кръв в члена и появата на мощна ерекция.

Помпата се състои от изправено цилиндрично тяло, изработено от пластмаса с тъмен цвят. То е достатъчно дълбоко и широко, че безпроблемно да побере всеки размер пенис в себе си. В основата на цилиндричното тяло е поставен накрайник от мек материал, който плътно обхваща основата на пениса и осигурява образуването на вакуум. Към цилиндричното тяло е прикрепена и самата помпа.

Не използвайте при наличие на протриване, ранички или други наранявания по пениса! Не използвайте прекалено дълго! Ако забележите появата на червеникави петна, посиняване или обезцветяване на пениса, освободете налягането от помпата и преустановете използването й за 24 часа.
Пенис помпа Hard man
Цвят: Черен
Материал: Пластмаса
Производител: PlayHouse
Пенис помпа Hard man
Напишете коментар:
Име: *
Коментар: *
 
Подобни продукти:

Пенис помпа с колан - страп он

Пенис помпата на д-р Макс