Пенис помпата на д-р Макс

95лв
Насладете се на невероятно удоволствие и мощна ерекция с тази модерна пенис помпа!

Когато въздухът се изпомпа, в цилиндъра се образува вакуум. За да изравни налягането, тялото изпраща мощен прилив на кръв, която нахлува в пениса и предизвиква моментална ерекция. Това е особено подходящо за мъже, които имат проблем с получаването на ерекция или са импотентни.

Ако използвате помпата поне веднъж всеки ден, с течение на времето може да забележите и увеличение в размера на члена по време на ерекция! Това се дължи на факта, че при всяко помпане в пениса нахлува все повече и повече кръв, като по този начин се увеличава капацитета на члена за поемане на кръв при ерекция.
Тялото на помпата е оформено като стилизиран пенис и е изработено от черна прозрачна пластмаса.

Мекият накрайник в долния край плътно обхваща основата на пениса и предоставя повече удобство при продължителна употреба.

За да се насладите на още по-интензивна стимулация, към тялото на помпата се прикрепя отстраняемо виброяйце с 4 режима на вибрация и водоустойчиво дистанционно с кабелче.

Не използвайте при наличие на протривания, ранички или други фрактури по пениса! Използвайте разумно и не помпайте прекалено дълго!

Дистанционното се захранва с 2бр батерии тип АА.
Пенис помпата на д-р Макс
Цвят: Черен
Материал: Силикон
Производител: PlayHouse
Пенис помпата на д-р Макс
Напишете коментар:
Име: *
Коментар: *
 
Подобни продукти:

Пенис помпа с колан - страп он

Пенис помпа Air control