Пенис помпа с вибрация Power Pump

79лв
По-мощна ерекция? По-силна възбуда? По-голям пенис? Всичко това е възможно с Power Pump! Тази страхотна помпа ще ви даде още по-мощни ерекции и още по-голямо удоволствие по време на мастурбация!

Когато изпомпвате въздуха от цилиндъра на помпата, в него се образува вакуум. Той предизвиква моментално нахлуване на кръв в члена, което се превръща в мощна ерекция! Ако използвате помпата редовно, можете дори да забележите увеличаване в размера на еректиралия член – с всяко помпане капацитетът му за поемане на кръв се увеличава и стимулира деленето на тъканните клетки.

Помпата се състои от прозрачно цилиндрично тяло, мек маншон в долния край и удобна ръчна помпа с вентил за изравняване на налягането. Комплектът включва вибриращо яйце с дистанционно, което се прикрепя към цилиндъра и увеличава удоволствието!

Захранва се с 2бр батерии тип АА.

Използвайте внимателно и не помпайте прекалено дълго! Ако забележите посиняване на члена, обезцветяване на главичката или поява на червени петна, освободете налягането и преустановете използването на помпата за 24 часа.
Пенис помпа с вибрация Power Pump
Цвят: Черен
Материал: PVC
Производител: SevenCreations
Пенис помпа с вибрация Power Pump
Напишете коментар:
Име: *
Коментар: *
 
Подобни продукти:

Пенис помпа Handsome Up

Пенис помпа с колан - страп он