Помпа за уголемяване на члена

35лв
Страхотна помпа за получаване на мигновена ерекция и уголемяване на пениса. Насладете се на удоволствието от вакуумното засмукване, придружено със задоволството от уголемяващият се пред очите ви член!

Помпата се състои от червен пластмасов цилиндър, латексов пристегач и помпичка с вентил за мигновено изравняване на налягането. Всичко, което трябва да направите, е да вкарате полуеректиралия си пенис в помпата и да започнете да изпомпвате въздуха с ръчната помпичка.

Целта е изпомпване на въздуха, който се съдържа в кухината. Чрез стискане на помпичката се получава вакуум, в резултат на който пенисът се кръвоснабдява по-качествено. При редовна употреба капацитетът на пениса да побира кръв се увеличава и ще можете да се насладите на още по-мощни ерекции!

Използвайте внимателно и не помпайте прекалено дълго! Ако забележите посиняване на члена, обезцветяване на главичката или поява на червени петна, освободете налягането и преустановете използването на помпата за 24 часа.
Помпа за уголемяване на члена
Цвят: Червен
Материал: Пластмаса
Производител: SevenCreations
Помпа за уголемяване на члена
Коментари
Име: Донков
Дата: 13.07.2011

бе тея помпи са много ефективни ама са е*** ти скъпите.

Име: Maistor
Дата: 20.07.2011

mnogo e dobra imam q ot 6m

Име: kiro
Дата: 18.02.2012

e skolko odaljava taq pompa i kolko vreme trae odaljavaneto

Име: palco
Дата: 11.03.2012

gluposti za ni6to ne var6i rabota kupihsi za 99 leva nay hubavaka u6 sas pistolet za pompane ii, ni6to vsi4ko e dran dran, vyarvaytemi 4upatse lesno ii ee bez EFEKT ...

Име: Kup MaucTop
Дата: 13.02.2016

SUPER E!!! KUPUVAITE ;) ;D SUPER E POMPATA ZA 35LV. AZ SAM SAS 20CM. HUI ;) +6cm. GOLQM REZULTAT JENITE PLACHAT KATO GI EBA GORKITE ;)

Напишете коментар:
Име: *
Коментар: *
 
Подобни продукти:

Помпа за главичката на пениса

Пенис помпата на д-р Макс