Козметични методи за уголемяване на пениса

Използването на уголемяваща козметика е една от алтернативите за увеличаване размера на члена. Този метод спада към един от най-малко инвазивните, тъй като, подобно на приемането на уголемяващи таблети, изисква единствено постоянно прилагане на крем върху пениса.

Както при използването на таблети за уголемяване на члена, така и при кремовете се разчита главно на съставките. Често срещани природни съставки в кремовете за уголемяване на члена са:

Гинко Билоба

Гинко Билобата подобрява циркулацията на кръв и повишава еластичността на кръвоносните съдове. Благодарение на подобреното кръвообращение, ерекциите стават по-мощни и капацитета на пещеристите тела на члена се увеличава. Билката е ефикасна и при борбата с импотентността.

Известните странични ефекти свързани с приема на Гинко Билоба са минимални и се срещат рядко - леко раздразнен стомах или главоболие.

Женшен

Женшенът е изключително ефективен в борбата с преждевременната еякулация и импотентността. Действието му все още не е напълно медицински доказано, но много хора твърдят, че са доволни от ефекта, който има.

Странични ефекти – самата билка не предизвиква значителни странични ефекти, но комбинацията й с други стимуланти, например кофеин, може да предизвика безсъние и болки в стомаха. Женшенът не се препоръчва за употреба от хора с високо кръвно налягане.

Капсаицин

Капсаицинът е активната съставка в лютите чушки. Употребата на капсаицин в козметиката за уголемяване на члена допринася за интензивното загряване на намазаното място. По този начин членът получава силен приток на кръв и ерекцията става по-мощна от обикновено. Често кремът, в който се съдържа капсаицинът, има загряващ ефект – всеки, който е ял люти чушки знае как устата се загрява без наличието на нищо горещо. Разбира се, прилагането на умерена концентрация капсаицин няма да предизвика болка в гениталиите.

крем за уголемяване на члена с възбуждащ ефект
Един от най-лесните за прилагане методи, който стимулира циркулацията на кръвта в члена и по този начин осигурява добри условия за уголемяване на пениса.

Странични ефекти – рядко се случва човек да изпитва странични ефекти при правилната употреба на умерено количество капсаицин. Въпреки всичко е хубаво да бъдете нащрек за някой от следните симптоми:
- раздразнена кожа/алергична реакция – първо изпробвайте крема върху опакото на ръката си, за да се уверите, че нямате алергии;
- зачервяване на кожата на члена – винаги нанасяйте умерено количество крем и го разнасяйте по цялата дължина, докато попие;

Дотук всички често срещани съставки подобряват циркулацията на кръвта в члена. Може ли това да доведе до видимо уголемяване? По принцип, когато пенисът свикне да се изпълва с повече кръв (това се случва в рамките на няколко месеца непрестанна употреба), е възможно да се постигне видим резултат в еректирало състояние, но като цяло по-голямата част от мъжете смятат за подходящо да комбинират козметичните средства като кремовете с друг вид метод за уголемяване на члена, например помпа или екстендер. В този случай козметиката действа като помощна сила, тъй като добрият кръвопоток е ключов за нарастването на члена.

Препоръчваме Ви следните продукти:
Крем за уголемяване на члена с възбуждащ ефект Pen...
Двете най-желани от мъжа неща: силна ерекция и по-голям член, вече могат да бъдат съчетани в едно! ...
Възбуждащ и уголемяващ крем Largo
Възбуждащ и уголемяващ крем Largo е козметичен продукт, предназначен специално за нанасяне върху чл...
Напишете коментар:
Име: *
Коментар: *
 
Най-коментирани:

Възбуждащ и уголемяващ крем Largo

Крем за уголемяване на члена с възбуждащ ефект PenisXXL creme